De Bullerjan®-warmtetechnologie blinkt uit door haar functionaliteit:

Door de ingenieuze en meteen natuurlijke wijze van luchtverwarming onderscheidt de Bullerjan® zich van elke andere kachel. Zoals u op de foto kunt zien, bestaat de Bullerjan® houtkachel uit gebogen pijpen van massief staal, die de vuurhaard omsluiten. De lucht in de pijpen word zeer snel verwarmd en door de natuurlijke circulatie verspreidt deze zich door de te verwarmen ruimte. Een ventilator is bij de Bullerjan® houtkachel absoluut overbodig: dus geen herrie en stof.

De Bullerjan® produceert 25% stralingswarmte en 75% convectiewarmte, die ervoor zorgt dat de totale ruimte gelijkmatig verwarmd wordt. De Bullerjan® heeft 6 verschillende types die ruimtes van 100 tot 1300 m3 kunnen verwarmen.

NU BIJ ONS VERKRIJGBAAR! De originele Bullerjan®
Bullerjan® CLASSIC - Tijdloos

Het oer-vuur omsloten in zeer degelijk staal dat is de Bullerjan® Classic. Karakteristiek vormgegeven, eenvoudig te reinigen, en door diverse accessoire aan te passen aan de eigen stijl. De Bullerjan® Classic is de perfecte huisgenoot. Hij zorgt voor de gezellige warmte in uw woonruimte en geeft een duidelijk beeld van een knapperend houtvuur.
Bullerjan® DESIGN - Schoonheid

De RVS-look van deze lijn creëert een bijzondere sfeer in uw woonruimte. Verschillende mogelijkheden van design en omkasting maakt het mogelijk om uw persoonlijke kachel samen te stellen. Geniet van aangename warmte en een moderne blikvanger.
Bullerjan® STONE - Warmte na het vuur

Een omkasting van speksteen of terracotta vormstenen zorgen voor een langdurige warmtestraling.
Zelf uren na het doven van het vuur, geeft de Bullerjan® Stone nog warmte af aan de ruimte welke opgeslagen was in de stenen ommanteling van de houtkachel.

Bullerjan® INDUSTY - Sterke ovens

De Bullerjan-warmtetechnologie blinkt uit door haar functionaliteit: Het is geen toeval, dat juist nijverheids-
en handwerkbedrijven op deze ongecompliceerde oplossing teruggrijpen: De Bullerjan® INDUSTRY zorgt snel voor aangename en effectieve warmte en dat in ruimtes zo groot als 1.300 m3. Met de Bullerjan® kunt u afvalhout in waardevolle thermische energie omzetten. De Bullerjan® helpt afval te vermijden en draagt daarmee bij tot een ecologisch zinvolle afvalverwerking. De hoge efficiëntie en de zo goed als volledige verbranding zijn bijkomende economische argumenten.